keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Grilliin

Kesän grillikausi on parhaimmillaan. Yleensä tulee grilliin laitettua lihaa eri muodoissa tai perinteistä makkaraa. 
Kalan grillaamista olen hieman vältellyt, se kun pakkaa hajoamaan niin helposti.
Nyt päätin laittaa grilliin lohta ja kehitellä jotain meille uutta. Koska kauppareissukin oli jo tehty, piti kehitellä sitä uutta siitä mitä kaapista löytyi.

Kaapissa oli mm lohta, pekonia, appelsiiniä, raparperiä.
Hmmm aika erikoiset yhdistelmät, mutta kokeillaan. 

Lohi - pekoni yhdistelmä oli todella hyvää, samoin appelsiini sopi lohen kanssa hyvin.
Tein vartaita joissa toisiss oli lohta ja pekonia. Seuraaviin yhdistelin lohta, appelsiinilohkoja sekä raparperiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti